Asa cum promiteam in articolul anterior, revenim cu noutati referitoare la ideea de lifestyle si confort in ceea ce prveste apartamentele noi construite in vecinatatea mall-ului Coresi.

Spatiu, mult spatiu

 

Cei mai multi dintre noi am crescut in apartamente mici, inghesuite si cu un nivel de confort relativ. Dinamica sociala si avantul tehnologic au schimbat neviole omului modern. Nevoia de spatiu si intimitate a crescut, nevoia de confort si relaxare a devenit un criteriu in alegerea unui apartament nou, dupa localizare..

Ecoul venit din piata imobiliara cere apartamente compartimentate diferit, cu camere spatioase, cu ferestre largi pentru lumina naturala pe tot parcursul zilei, cu acces la terase generoase din fiecare camera. Optimizarea spatiului si posibilitatea de a crea stiluri de design interior este un lucru usor atunci cand in apartament nu exista centrala termica in bucararie sau balcon, tevi sau contoare. Spatiile drepte si camerele inalte sunt un atu.

Noutatea numarul 1: Dynamic Residence 2 tine cont de aceste aspecte si construieste locuinte noi depasind standardele actuale. Colaborarea dintre arhitecti si ingineri a dat nastere unor noi viziuni si tendinte in constructia de apartamente. De exemplu, in proiectul Dynamic Residence 2, centralele in condensare si contoarele pentru utilitati vor fi amplasate in camere tehnice aflate in afara apartamentului.

Dynamic Residence 2 este un proiect imobiliar in desfasurare care a promis inca de la stadiul de proiect beneficii noi, inedite pentru viitorii locatari.

Noutatea numarul 2: Optional, fiecare apartament poate fi dotat cu sisteme de ventilatie cu recuperare de caldura.

Aerisire inteligenta fara a deschide geamul!

apartramente noi coresi

Sistemele de ventilatie de care vorbim sunt o metoda revolutionara pentru a asigura prospetimea aerului si pentru a tine umiditatea aerului din apartamente sub control. “Prana” este un sistem cu dubla ventilatie, permite atat intrarea aerului curat din exterior cat si iesirea aerului incarcat din interior in acelasi timp.

Discret din punct de vedere vizual, “recuperatorul” cu schimbator de caldura in cupru permite schimbul de aer cu o recuperare a caldurii in proportie de 90%. Proprietarii nu vor mai fi nevoiti sa deschisa geamul atat vara, cat si iarna.

Avantajele sistemului de aerisire cu recuperare de caldura:

  • aer curat, natural si sanatos in apartamente indiferent de anotimp
  • temperatura ambientala constanta in timpul aerisirii
  • fara condens si mucegai in apartamente sau pe geamurile termopan
  • fara umidificatoare sau dezumidificatoare in apartamente
  • fara filtre de ionizare care ar fi necesitat schimbari frecvente (in timp acestea sunt contaminate cu bacterii)
  • aerul din apartament isi pastreaza proprietatile bioenergetice
  • control total asupra sistemului prin telecomanda sau aplicatie mobila
  • control asupra functiei de preincalzire
  • regim de ventilare diferit pentru zi sau noapte

Dynamic Resydence 2 propune un nou stil de viata pentru viitorii locatari. Asadar, se pune accent pe sanatatea si nivelul de confort al locatarilor. Proiectul imobiliar aflat in plin proces ce constructie langa Coresi, promite sa fie un nou standard in materie de lifestyle.

Credeti ca lista se opreste aici? Nu…. Ramaneti aproape, urmariti stadiul lucrarilor, vizitati santierul , biroul de informatii sau luati legatura cu un consultant care cunoaste toate detaliile proiectului.

PS: Vanzarea apartamentelor noi a inceput. Rezervati-va acum tipul de apartament dorit si etajul la care veti locui.