Ne-am propus sa realizam periodic articole in care sa va tinem la curent cu evolutia lucrarilor privind stadiul constructiei de apartamente noi de langa Coresi. De fiecare data cand o etapa importanta se finalizeaza, vom asterne cateva cuvinte aici pentru a va instiinta.

Faza I: structura de rezistenta

Scara A a primului bloc din proiectul imobiliar Dynamic Residence 2 a ajuns la cel de-al noualea nivel. Misiune indeplinita! Lucrarile privind structura de rezistenta pentru prima scara de bloc au fost finalizate.

Pentru a oferi viitorilor proprietari o locuinta la standarde occidentale, am a ales sa construim folosind structura pe cadre de beton armat. Ne-am asumat un timp de executie mai mare si am pus beneficiile unei astfel de constructii pe primul loc.

De ce am folosit structura pe cadre?
– rezistenta (se pot construi cladiri cu regim de inaltime mare)
– durabilitate (materiale folosite sunt fierul si betonul)
– stabilitate (fortele seismice sunt preluate de stalpii si grinzile din beton armat);
– bazate pe stalpi si grinzi, sunt ideale pentru cladirile cu spatii vitrate mari;
– camere largi si aerisite;
– flexibilitate in compartimentare;
– posibilitatea de a efectua modificari ale camerelor fara a afecta structura de rezistenta.

A inceput faza I si pentru cea de-a doua scara de bloc. S-a incheiat procesul de realizare a fundatiei si a parcarii subterane. Ne pregatim pentru constructia structurii de rezistenta pentru cele 11 niveluri, conform proiectului.

Faza a II- a: lucrari de zidarie perimetrala

locuinte noi coresiAu inceput lucrarile de zidarie pentru scara A, se lucreaza in prezent la peretii exteriori de caramida aferenti etajului intai. Pe masura ce zidurile de caramida se vor inalta catre etajele superioare vom incepe lucrarile pentru montarea instalatiilor termice si electrice. Fiecare procedura este realizata conform planului si se urmaresc cu strictete toate normele si etapele de desfasurare a lucrarilor.

Cu responsabilitata fata de client si fata de mediul inconjurator, Dynamic Residence 2 prinde contur si devine ceea ce si-a propus de la inceput: o casa moderna, confortabila, sigura, cat si o investitie rentabila.

Si daca tot vorbim de case si de investitii rentabile, trecem scurt in revista si celelalte proiecte ale Dinamic Buildinvest:
– Imperial: 162 de apartamente elegante intr-un compex rezidential de 9 blocuri tip vila (vandute integral)
– Dynamic Residence 1: 72 de apartamente spatioase in doua blocuri cu o arhitectura interesanta (mai sunt doar cateva apartamente disponibile)
– Eleven: 52 de apartamente, spatii comerciale si o arhitectura deosebita (proiectul este in faza de finisaje).

Fiecare proiect imobiliar dezvoltat de noi are ca scop cresterea nivelului de confort si a calitatii vietii. Prin ferestrele ample si terasele spatioase vrem sa completam spatiul interior cu un spatiu exterior, vrem sa aducem armonie si echilibru intre estetic si functionalitate.

Ramanati alaturi de noi in continuare. Vom reveni cu articole de interes despre noile studiouri si apartamente de langa Coresi.