Care este primul criteriu cand vine vorba de achizitia unui apartament nou? LOCALIZAREA!

Datorita Centrului Comercial Coresi, zona cartierului Tractorul a cunoscut o dezvoltare rapida din toate punctele de vedere. S-au construit blocuri noi de garsoniere si apartamente si s-au creat conditii excelente pentru un nou stil de viata urban.

Dynamic Residence 2 este un proiect care contribuie la dezvoltarea zonei prin constructia de blocuri destinate celor care doresc spatii deschise, luminoase, confortabile si cu beneficii unice pentru viitorii proprietari. (link site facilitati)

De ce este Coresi o amplasare ideala pentru blocuri noi?

 

Spatiul lasat liber de un fost colos industrial brasovean merita valorificat si redat circuitului urban. Odata cu constructia mall-ului Coresi, intreaga zona a capatat un nou suflu si s-au facut investitii serioase pe toate planurile. S-a creat infrastructura necesara pentru a ajunge in orice punct din oras sau din afara acestuia, s-au creat noi locuri de munca si noi oportunitati de dezvoltare a afacerilor mici si mijlocii.

1. Zona sigura pentru locuit

Constructia de ansambluri rezidentiale in zona Coresi a ridicat stacheta pentru toti dezvoltatorii imobiliari. Apartamentele noi, prin facilitatile oferite, au creat cadrul propice dezvoltarii unei comunitati linistite. Caile de acces cu bariere si imprejmuirea spatiilor comune, intaresc sentimentul de confort emotional. Pentru familiile cu copii si pentru cei in varsta, aceste masuri suplimentare conteaza.

2. Parcuri si zone de relaxare

apartamente cu loc de joacaZonele verzi sunt esentiale pentru succesul unui proiect imobiliar. Dynamic Residence 2 asigura peste 3000 de mp de gradini in jurul a doua blocuri cu 300 de apartamente. In plus, in cadrul complexului, va exista un teren pentru activitati sportive si un spatiu de joaca destinat celor mai mici dintre locatari. Aleile vor fi ideale pentru mersul cu bicicleta sau trotineta pe piste special delimitate. Plimbarile in serile de vara si relaxarea pe bancute la umbra copacilor vor fi o incantate. Proiectul sustine o viata sanatoasa, activa si cu multiple posibilitati de a petrece timp in aer liber.

Alte mijloace de recreere in imediata apropiere:
• Patinoarul Olipic (cursuri de patinaj, hockey)
• Sala Sporturilor (bazin olimpic, sali de forta, concerte)
• Belaqva Spa and Wellness
• Cinema

3. Mijloace de transport

Este importanta existenta statiilor de transport in comun in imediata apropiere a locuintelor. Din Tractorul puteti ajunge in orice zona a orasului folosind liniile RAT: 2,7,8,9,11,15,30. Totodata, Gara Brasov se afla la doar cateva minute de mers cu masina.

4. Institutii de invatamant

Cartierul dispune de crese si gradinite atat publice cat si private. Scoli generale, licee si unitati de invatamant superior sunt prezente si ele in vecinatatea Coresi Shoping Resort. Tot aici gasim si scoli acreditate Cambrige. Parintii au avantajul unitatilor de invatamant aflate in apropierea locuintelor.

5. Liniste si confort langa Coresi

Interesant este ca dezvoltatorii au pus accent pe confort si in exteriorul spatiului locuit. Distanta dintre blocuri, zonele verzi care imprejmuiesc fiecare bloc in parte si modul aerisit in care sunt dispuse proiectele creaza spatii urbane linistite, moderne si cu acces la cele mai importante repere brasovene.

Proiectul Dynamic Residence 2 este un proiect care aduce noutati in ceea ce inseamna lifesyle si confort. Ramaneti aproape, revenim!